Grydestegt nakkekam med appelsin

Grydestegt nakkekam med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.nakkekam uden spæk
0.5 spsk.karry
2 spsk.smør eller margarine
 Saften og skal fra en appelsin
3 dl.bouillon
 Salt
1 spsk.hvedemel
 Kulør
 
Opskrift:
Gnid kødet med karry og brun det godt i en stegegryde i smør eller margarine. Vask appelsinen og halver den. Pres saften ud og kom den sammen med skallen i gryden og hæld bouillon ved. Drys salt på med forsigtighed - afhængig af hvor salt bouillonen er. Læg låg på gryden og lad kødet småstege en god time. Tag kødet og appelsinskallerne op. Jævn stegeskyen med lidt meljævning og tilsæt evt. lidt kulør. Skær kødet for og anret det på et fad.

Serveres med saucen, og der gives løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 23512 gange,
og udskrevet 760 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu