Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squashfrikadeller

Antal: 4 Pers.

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Squashfrikadeller 4 Squashfrikadeller 1 Squashfrikadeller 2 Squashfrikadeller 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.Squash
 salt
 
3 æg
7 spsk.hvedemel
1 spsk.friskhakket persille og basilikum
2 spsk.hytteost
 salt
 peber
 


Opskrift:

Squashen rives, saltes og trækker mindst ½ time, hvorefter de aftrykkes for væde.

Røres med æg, mel, krydderurter, salt og evt. lidt hytteost.

Steges gyldne i lidt olivenolie.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 31295 gange,
og udskrevet 894 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Thomas  -  2012-08-21 08:55:46
De er rigtigt gode, men det er ganske rigtigt vigtigt at få meget væde ud. Jeg brugte en blanding af hvedemel, grahamsmel og rasp. Jeg har prøvet at variere med både karry og spidskommen, og begge dele blev vellykket.

Julie   -  2012-04-26 18:28:48
jeg serverede dem for min date og han elskede dem vi er kærester nu det kan jeg takke dem for.

Julie   -  2012-04-26 18:27:35
Hej mine frikadeller var fantaiske og mig og min date vi spiste dem og det var meget romantisk vi er kærester nu

Louise  -  2010-08-18 20:15:29
hej mine deller blev helt fine, jeg brugte også 3 viskestykker til at få væden af

Karin Hansen  -  2009-08-21 09:38:24
Prøv med mere groft mel, fik en god konsistens i "farsen" da jeg brugte grahamsmel. Blev serveret med nye kartofler, dampede bønner og en feta/tomat/persille salat.

Per  -  2008-08-31 12:48:33
Det kunne ikke lade sig gøre at stege squashfrikadellerne her som almindelige frikadeller, væden fra squashen blev ved med at trække ud selvom vi havde saltet og presset dem fri for væde. Vi valgte at bage dem i en æbleskivepande for at få den runde form, men de kan også bages på en almindelig pande, eller blenispande som små pandekager.
Ved ikke om man kunne salte squashen 1 time og måske småkoge dem lidt i en gryde om det ville hjælpe, men de smagt ok.
Vi serverede grillet flået rød peber, champignon a la creme og pommes risole til.