Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hasselbachkartofler

Antal: 4 Pers.

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter

KartoflerIndsendt :

Hasselbachkartofler 4 Hasselbachkartofler 1 Hasselbachkartofler 2 Hasselbachkartofler 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 ikke for store, lidt ovale kartofler
 salt
4 spsk.smør
 rasp
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver, men hænger sammen i bunden. Anbringes i et smurt ildfast fad drysses med salt, pensles med smør og drysses med rasp. Steger i 40 min. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn, til de er sprøde gyldne og velsmagende.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 36716 gange,
og udskrevet 1025 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Conny  -  2012-04-19 12:25:39
Jo rasp hører til Hasselbach Kartofler, gerne med et drys af paprika over. Istedet for at pensle med smør kan man lægge en tynd skive kold smør på kartoflen, inden raspen drysser over, da smørret så langsomt vil smelte ind i kartoflen.

  -  2011-02-07 15:27:48
har aldrig hørt om rasp

Karl  -  2010-08-01 23:57:53
Med mindre kartoflerne er exceptionelt små, er bagetiden snarere 1½-1 3/4 time ved 200 C. Man kan med fordel pensle med smør en ekstra gang under bagningen.

Mona  -  2010-03-09 14:33:03
Nej rasp synes jeg ikke hører sig til her !

christina  -  2008-12-15 17:31:01
Rasp? Det har jeg aldrig brugt.

Leifur  -  2008-11-10 17:31:25
På billederne ser det ud til at kartoflerne er drysset med paprika, men det er ikke nævnt i opskriften. Endvidere, det er vigtigt at saltet presses godt ned mellem kartoffelskiverne for at få et godt resultat.