Krydrede rosinsnitter

Krydrede rosinsnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.rosiner uden kerner
200 g.hvedemel
100 g.maizena eller kartoffelmel
1 brevbagepulver
100 g.smør
2 æg
10 g.sukker
10 g.stødt kanel
10 g.Muskatnød, friskrevet
½ kopstærk kaffe
0.125 dl.piskefløde
30 g.sukker
 
Opskrift:
Overhæld rosinerne med kogende vand og lad dem stå i 5 minutter. Dryppes af og stilles køligt.

Smørret smeltes og afsvales. De hele æg, sukker og mel kommes i og dejen røres, til den skummer. Kom kanel, muskatnød, bagepulver og mel i under stadig omrøring. Til slut vendes rosiner i. Rul ud til ca. 1 cm. tykkelse på et bræt, der er strøet med mel.

Skæres i aflange firkanter, sættes på en smurt plade og bages 10-12 minutter ved 250 grader C.

Fløden piskes halvstiv, og sukkeret vendes i. Stryg flødeskummet på de bagte snitter, der glaseres brune i ovnen, enten ved overvarme eller under grillen.





karakterer:
Opskriften er vist 6783 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu