Dampede rosenkål med parmasan

Dampede rosenkål med parmasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.rosenkål
½ spsk.smør
1 spsk.revet parmesanost
1 tsk.basilikum
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Den nederste del af stokken skæres af, og de yderste dækblade fjernes. Rosenkålene koges i ca. 5 minutter til de er møre, og tages derefter op af vandet.

Smørret smeltes i en pande, og rosenkål, parmesanost, basilikum, salt og peber vendes på panden.

Serveres varme.





karakterer:
Opskriften er vist 45086 gange,
og udskrevet 1216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-05 12:26:38
Det var en god idé med presset hvidløg i smørret, rosenkålene smagte rigtig godt!

  -   2009-11-28 17:43:49
Det er fint med 5 minutter, så kan du give dem 3-4 minutter på panden. Det er vigitigt de er sprøde, for ikke at smage fesne. Man kan evt. supplere med at presse hvidløg i smøret der stegen kålene. Og husk godt med salt :-)

  -   2007-10-18 08:27:36
Lækkert som tilbehør tilbehør, men jeg vil nu koge rosenkålene lidt længere, de bliver ikke møre på 5 minutter.