Tomat provencal

Tomat provencal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Tomat provencal, billede 4 Tomat provencal, billede 1 Tomat provencal, billede 2 Tomat provencal, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
Opskrift:
Halverede tomater pensles med lidt olivenolie og drysses med Herbes de Provence og salt.

Stilles i et ildfast fad og bag tomaterne ca. 10 min. ved 225 C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 14537 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 942 (224 kcal)
KJ pr. Pers. 235 (56 kcal)
Vægt ialt 414 gram
Vægt pr. Pers. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 227 KJ (54 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu