Kalvehjertesaute med urter og karry

Kalvehjertesaute med urter og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvehjerte i tynde strimler
3 tsk.mild karry
15 g.smør
1 spsk.olie
0.25 knoldselleri
2 gulerødder
1-2 porrer
2.5 dl.bouillon
1.5 dl.kaffefløde 9%
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Vend kalvehjertestrimlerne med 1 tsk karry og steg dem hurtigt på en pande eller i en wok med smør og olie. Tag kødet op. Sauter de fintsnittede urter i det resterende fedtstof og tilsæt resten at karryen. Spæd med bouillon og fløde og lad det koge ind til saucekonsistens. Smag til med salt og peber og vend hjerterne i saucen. Lad det varme igennem uden at koge og server med ris, pasta eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16174 gange,
og udskrevet 609 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu