Timiankål

Timiankål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500-750 g.sommerhvidkål
1 spsk.stegefedt fra bacon
1 tsk.timian, frisk
0.5 tsk.salt
 Peber
 
Opskrift:
Kålen snittes fint.

Fedtet varmes i en gryde, og kål og timian kommes i og svitses under omrøring til kålen er gylden. 1/2 dl vand hældes ved, og kålen dampes under låg ved svag varme i ca. 1/2 time. Der smages til med salt og peber.

< Hvidkålen spises med rugbrød og sennep til kød eller bacon.





karakterer:
Opskriften er vist 13201 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu