Hakket peberbøf

Hakket peberbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hakket peberbøf, billede 4 Hakket peberbøf, billede 1 Hakket peberbøf, billede 2 Hakket peberbøf, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Syltede grønne peberkorn
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Ælt hakket oksekød med salt og 2 spsk vand. Form det til fire bøffer. Knus grønne peberkorn og smør dem over bøfferne. Steg dem i smør/margarine 2-3 minutter på hver side. Tag dem af panden. Hold dem varme.

Kog panden af med bouillon, dijonsennep, rødvin samt creme fraiche. Hæld skyen over bøfferne.

Byd sprøde ovnkartofler, brøndkarse og bønner til





karakterer:
Opskriften er vist 41121 gange,
og udskrevet 492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5440 (1295 kcal)
KJ pr. Pers. 1360 (323 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. Pers. 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 632 KJ (150 kcal)
Protein 12.4 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu