EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Meljævning

Antal: 1 Portion

Ret : Grundopskrifter

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2002-08-31


Ingredienser:
 
 
Forklaring:

melet udrøres med kold væske og tilsættes den kogende sovs i en jævn stråle under omrøring. Melet skal koge med sovsen mindst 5-10 minutter, gerne længere.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 2.9 (11 stemmer)

Opskriften er vist 13524 gange,
og udskrevet 99 gange.

lasse  -  2009-08-12 18:24:30
hvor meget mel ifh. vand?

Eva  -  2013-12-03 17:30:16
Hvor meget mel og vand???