Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Meljævning

Antal: 1 Portion

Ret : Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel

Diverse melIndsendt :


Ingredienser:
 
 


Opskrift:

melet udrøres med kold væske og tilsættes den kogende sovs i en jævn stråle under omrøring. Melet skal koge med sovsen mindst 5-10 minutter, gerne længere.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 18886 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Eva  -  2013-12-03 17:30:16
Hvor meget mel og vand???

lasse  -  2009-08-12 18:24:30
hvor meget mel ifh. vand?