"> Meljævning opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Meljævning

Antal: 1 Portion

Ret : Grundopskrifter

Ingrediens : Mel

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-08-31





Ingredienser:
 
 


Forklaring:

melet udrøres med kold væske og tilsættes den kogende sovs i en jævn stråle under omrøring. Melet skal koge med sovsen mindst 5-10 minutter, gerne længere.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer)

Opskriften er vist 12527 gange,
og udskrevet 98 gange.



lasse  -  2009-08-12 18:24:30
hvor meget mel ifh. vand?

Eva  -  2013-12-03 17:30:16
Hvor meget mel og vand???