Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Syltede asier

Antal: 1 Portion

Ret : Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

AsierOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :

Syltede asier 4 Syltede asier 1 Syltede asier 2 Syltede asier 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 storeasier
250 g.sylteløg, skalotteløg
 salt
 eddike
 sukker
1 brevTawana sylte-krydderier
1 grendild
 flydende Atamon
 


Opskrift:

Asierne skylles, skrælles, flækkes og udkernes. Drysses med et (godt) lag salt, og står til dagen efter. Tages op og tørres med et viskestykke.

En fladbundet gryde fyldes med ca 4 til 5 cm eddike og lidt sukker (Asien skal være dækket). Når eddiken koger kommes 1/2 skive asie i, og koges medens man langsomt tæller 1-2-3-4-5-6-7-8, og tages op, kommes direkte i et Atamonskyllet glas. Eddiken smides væk.

Løgene gives et opkog i vand og pilles. koges i eddike med sukker i 6 minutter. Lægges ned til asierne.

Der laves en lille gagepose med krydderier til hvert glas. 1 - 2 buketter dild (efter størrelse) kommes i glasset.

Nyt eddike (1 l) koges med sukker (800 g) (smages til). Atamon kommes i, og det hele hældes over asierne. Glasset lukkes til med det samme.

Glasset skal stå KOLDT i 14 dage før brug.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 87592 gange,
og udskrevet 2935 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


birgit   -  2016-03-07 14:56:34
er dine asier blevet for stærke skal du tage krydderierne op efter en måned jeg plejer at putte det i tube gaze så er det nemt at få op

Anders  -  2015-12-03 18:42:04
Ualmndelig dårlig beskrivelse af fremgangsmåden. Eks hvor meget eddike til løg? Og eks mere 1/2 skive asie koges og eddike smides væk ??? Ny eddike for hver halve skive asie. Ahh. Mon.

Jete  -  2014-11-06 14:27:20
Hvad gør man år asierne er blevet for stærke?

Leon Juvonen  -  2014-09-29 19:29:53
2.afsnit i forklaring virker vrøvlet, jeg forstå den ikke?.. Hilsen Leon

Elene Nielsen  -  2013-09-04 13:23:43
Der menes vel gazepose. For surt at skulle smide gagen i et glas med syltede asier.... gage: løn

Lene  -  2012-09-20 16:53:40
Hej Emilie Lader du ikke asierne trække et døgn med salt først???? Spørger af nysgerrighed, da det er først gang jeg skal sylte asier :-)

Emilie  -  2011-10-04 14:50:36
Jeg plejer at sylte alting på samme måde. 2½ dl vand, 2½ dl eddike, 400-500 g sukker, en skefuld nelliker og en skefuld peberkorn gives et opkog. Asien skæres i stykker, lægges i et glas, og lagen hældes over. Så bliver asierne ikke udkogte, men forbliver lidt sprøde.

[email protected]  -  2009-09-03 17:38:02
Opskrift lyder uforståelig i forhold til andre jeg har læst. Ifølge denne opskrift må der skulle bruges ocaner af eddike bare for at sylte en enkelt agurk, men måske er opskriften sponsoreret af De Forenede Eddikebryggerier?

  -  0000-00-00 00:00:00
der er ikke opgivet mængde på sukker