Fyldt kyllingbryst

Fyldt kyllingbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fyldt kyllingbryst, billede 4 Fyldt kyllingbryst, billede 1 Fyldt kyllingbryst, billede 2 Fyldt kyllingbryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingbrystfiletter
150 g.rejer
 
2 dl.hvidvin
2 dl.Hønsebouillon
1 dl.Olivenolie
6 modne tomater
2 løg
1 håndfuld krydderurter (purløg, dild, basilikum, kørvel, persille)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern inderfiletten og bank brysterne flade og skær til så de kan rulles. Overskyden kyllingkød hakkes fint sammen med rejerne og krydres med salt og friskkværnet peber.

Fordel farsen på de udrullede bryster og rul dem ind i staniol. Kog dem 8 min. og lad dem hvile.

Imens koges bouillon, hvidvin og olivenolie med løg ind til ca. halvdelen. Skær tomaterne uden kernerne i passende stykker og grovhak krydderurterne.

Fordel saucen på 4 tallerkener, kom tomater og krydderurter over og stil det overskårne bryst på højkant.





karakterer:
Opskriften er vist 120661 gange,
og udskrevet 838 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-29 01:04:13
Det bedste er at stege de fyldte kyllingebryster sammen med alt indholdet. De får en meget sprød skorpe. Fik middagen idag. Tilføjede lidt flere krydderier til det "indvendige af filetterne. Chilidrys (fåes på glas), paprika, hvidløg, frisk hakket persille. Og det smagte kanon. Kan nemlig godt lide krydderier i maden

  -   2011-02-26 19:53:04
Flå gerne tomaterne inden de skæres ud, og brug pasta vil passe fint som tilbehør til denne ret. Der kan også eksperimenteres lidt med farverne til denne ret, pyt evt. krydderurterne i kyllingerne i stedet for saucen for et bedre farvespil.

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig god