Oksekødsuppe med boller

Oksekødsuppe med boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 kg.skært oksekød
3-4 l.vand
1 spsk.salt
5-6 peberkorn
 supperurter
 suppevisk
400 g.kødboller
400 g.melboller
 Evt. ristoppe, peberrodssauce
Opskrift:
Det skyllede kød dækkes med vand. Suppen bringes i kog, skummes, krydres og tilsættes urter og suppevisk. Kødet koges småt under låg ca. 2½ time.

Suppen sies og smages til. De ituskårne urter, mel- og kødboller varmes i suppen, der kan serveres med ristoppe. Kødet serveres efter suppen og skæres på tværs af kødtrævlerne i skiver, der maskeres med lidt sauce. Resten af peberrodssaucen hældes i sauceskål.

Hvide kartofler eller brød serveres til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 28928 gange,
og udskrevet 720 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu