Bøf Stroganoff (Simpel)

Bøf Stroganoff (Simpel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :
Bøf Stroganoff (Simpel), billede 4 Bøf Stroganoff (Simpel), billede 1 Bøf Stroganoff (Simpel), billede 2 Bøf Stroganoff (Simpel), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Okseklump
0.13 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

225 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
0.13 dl. Sennepspulver
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Meljævning:
0.33 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  friskkogt ris eller nudler
   
Opskrift:
Skær oksekødet i tynde strimer. Brun kødet grundigt i en stor kasserolle i olie af et par gange.

Tilsæt skivede champignon og hakket løg, og lad det tage farve. Tilsæt sennep, salt og peber, og det sammenrystede mel og vand. Rør godt og tilsæt cremefraiche. Lad det stå ved svag varme ca. 20 minutter.

Server til ris eller nudler.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på bøf stroganoff

karakterer:
Opskriften er vist 78150 gange,
og udskrevet 1105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7671 (1826 kcal)
KJ pr. Pers. 1917 (456 kcal)
Vægt ialt 1206 gram
Vægt pr. Pers. 301 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 636 KJ (151 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
okseklump bliver ikke mørt ved så kort kogning. det skal have omkring 1,5-2 timer

  -   2005-01-01 01:01:01
Brug mørbradspidser i strimler og svits dem på en pande, må ikke koge