Brun bradepandekage

Brun bradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Bland mel, sukker, kakao og natron Kom øg, juice og smeltet margarine i Røres godt sammen og hældes i en smurt bradepande Bages 1 time ved 170 grader.

Glassur kommes på når kagen er kold.





karakterer:
Opskriften er vist 36413 gange,
og udskrevet 865 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16690 (3973 kcal)
KJ pr. Portion 16690 (3973 kcal)
Vægt ialt 1415 gram
Vægt pr. Portion 1415 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1179 KJ (280 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 42.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-26 11:55:39
Bagte dobbelt portion (samme bradepande) og puttede hk mørk chokolade og reven appelsin skal i... Den blev fin svampet og smagte mums ...

  -   2007-11-26 15:37:30
lyder sjov

  -   2005-01-01 01:01:01
God kage. Glasuren lavede jeg af Appelsinjuice og flormelis.