Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke

Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.courgetter
1 spsk.olivenolie
4 finthakkede skalotteløg
 salt
 peber
2 kogte, skivede kartofter
3-4 friske basilikumblade eller 1 tsk. tørret basilikum
50 g.fintstrimlet lufttørret skinke (kan udelades)
6 æg
25 g.revet parmesan (helst frisk) eller revet emmentaler
 
Opskrift:
Riv courgetterne groft og tryk overflødig væde af Rist courgetter og løg let i olivenolien, drys salt og peber på og bland kartofler, basilikum og skinke i. Pisk æg og ost sammen og hæld blandingen over courgetterne. Lad æggemassen stivne let i bunden, og sæt derefter panden i ovnen ved 200-225 grader, Efter ca. 20 min. er æggemassen hævet og gyldenbrun.

Serveres direkte fra oven med Tomatsalat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20144 gange,
og udskrevet 586 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu