Sortebæris

Sortebæris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Sortebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 æg
6 dl.piskefløde
500 g.sortebær (rævlinger)
300 g.sukker
1 gl.rom eller grand manier
 
Opskrift:
Sortebær blendes og presses gennem en si. Blommer piskes med sukker. Rom og sortebær tilsættes. Fløde piskes. Hvider piskes stive. Fløden vendes i bærblandingen. Hviderne vendes i.

Isen røres et par gange under indfrysningen.

Tips:

Der kan med fordel andvendes en større mængde bær, saften skal så koges lidt ind inden anvendelse.





karakterer:
Opskriften er vist 11938 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-13 16:22:10
jeg kan godt lige meget sortebæris. Jeg tror det er bedste is i hele verden.