Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Vinbladsdolmer

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød

Lammefars - Hakket lammekødIndsendt :

Vinbladsdolmer 4 Vinbladsdolmer 1 Vinbladsdolmer 2 Vinbladsdolmer 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.vakuumpakkede vinblade
 
 Fyld:
2 løg
2 fedhvidløg
4 dl.kogte løse ris (ca. 2 dl. rå ris)
600 g.fårefars
2 æg
4 spsk.hakket persille
2 tsk.salt
1 tsk.rosmarin
1 tsk.paprika
 groftkværnet peber
 


Opskrift:

Da vinbladene er ret salte bør de udblødes i koldt vand i et par timer.

Fyld:
løg og hvidløg hakkes og røres med ris, fårefars, æg, persille, salt og krydderier.

Vinbladene lægges med den blanke side nedad. 1 spsk. fyld kommes på hvert blad og de rulles sammen til små pakker.

Et lag vinblade lægges i bunden af en dyb pande eller gryde. De fyldte vinblade lægges tæt ved siden af hinanden med åbningen nedad, så de ikke åbner sig.

En tallerken lægges over rullerne som pres og 1 dl. vand hældes ved.

Rullerne småkoger under låg ca. 20 min., til de føles faste. Væden hældes fra og de serveres varme.

Serveres med yoghurt smagt til med hvidløg og et groft brød.

Tips:

Yoghurten kan hældes i et kaffefilter og drænes for vand i et par timer, inden den tilsættes presset hvidløg, salt, peber og lidt hakket persille.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8857 gange,
og udskrevet 238 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu