Squash/gulerodsmuffins

Squash/gulerodsmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 mellemstore squash
2 gulerødder, skrællede
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 salt
1 tsk.kanel, stødt
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
60 g.pekannødder, hakkede
2 æg
 dl.mælk
90 g.smør, smeltet
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 200 grader. En muffinplade til 12 stk. pensles med olie eller smeltet smør. Gulerødder og squash rives. Sigt mel, salt, kanel, bagepulver og muskatnød ned i en stor røreskål. Tilsæt gulerod, squash og hakkede nødder. Rør grundigt til alle ingredienser er godt blandede.

Pisk æg, mælk og smeltet smør sammen i en mindre skål.

Lav en fordybning i melblandingen, tilsæt al væsken. Dejen røres hurtigt sammen med en dejskraber. Rør ikke for længe. Dejen må gerne være klumpet.

Dejen fordeles i de smurte forme. Bages i 20 minutter. De færdige muffins kan løsnes fra formen med en kniv, så snart de kommer ud af ovnen. Vendes ud på en bagerist efter 2 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodsmuffins

karakterer:
Opskriften er vist 14522 gange,
og udskrevet 492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-18 18:15:07
Rigtig dårlig opskrift. Selv med hjælp fra farin, blev de uspiselige desværre.

  -   2010-05-07 16:33:19
Der er hverken sukker, honning eller andet sødestof i dem.Jeg tror, man har glemt det. Også meget klæge. Uspiselige

  -   2009-11-16 15:55:51
Helt umulige. Måske kan en mere nøjagtig angivelse af mængden af gulerødder og squash hjælpe. Mit forsøg blev til 'suppe' i stedet for kagedej, og det selvom jeg havde drænet de revne grøntsager.

  -   2009-09-25 10:26:08
Det kom jeg ikke godt fra, de blev klæge og mærkelige.