Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squashkage med icing glasur

Antal:
Portion 1 Portion
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Squashkage med icing glasur 4 Squashkage med icing glasur 1 Squashkage med icing glasur 2 Squashkage med icing glasur 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.75 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
60 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
  Pynt: 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
    Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
  Glasur: Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
50 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
    Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram


Opskrift:

Riv squashen groft og hak nødderne.

Rør olie og sukker sammen. Tilsæt resten undtagen æg og rør det godt sammen. Rør æggene i og hæld dejen i en ringform. Bag ved 180 grader C. alm. ovn 1 time.

Skær skallen i strimler med et juliennejern. Kog citronstrimlerne op i nyt vand ca. 3 gange, til de er møre.

Glasur:
Rør ost og smør sammen ved svag varme, til det er blødt. Tilsæt flormelis og fintreven citronskal. Smør glasuren på, når kagen er kold og pynt med citronstrimler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23469 gange,
og udskrevet 515 gange.


Energi:
KJ total 22463 (5348 kcal)
KJ pr. Portion 22463 (5348 kcal)
Vægt ialt 1370 gram
Vægt pr. Portion 1370 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1639 KJ (390 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 27.4 gram
Kulhydrat 32.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu