Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squash- og linsegratin

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Squash- og linsegratin 4 Squash- og linsegratin 1 Squash- og linsegratin 2 Squash- og linsegratin 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund:
125 g.flækkede røde linser
1 spsk.olivenolie
1 hakket løg
1 fedhvidløg
1 spsk.tomatpuré
50 g.havregryn
1 spsk.citronsaft
2 tsk.hakkede krydderurter
 
 Fyld:
400 g.squash, groft revet
 salt
 
2 æg, sammenpiskede
1 spsk.grahamsmel
½ dl.skummetmælk
 Salt
 peber
50 g.cheddarost
 


Opskrift:

Kog linserne i rigeligt vand i ca. 10 minutter, hæld vandet fra.

Opvarm olien og svits løgene i 3-4 minutter, tilsæt hvidløg og lad det simre i 2 minutter.

Tag gryden af varmen og tilsæt de kogte linser, tomatpure, havregryn, citronsaft og urter. Smages til med krydderier. Blandingen skal være tyk nok til at hænge sammen. Hvis linserne er lidt fugtige stilles gryden tilbage over varmen så de kan koge lidt sammen.

Bunden og siderne på en 21 cm tærteform beklædes med blandingen.

Fyldet:
squashendampes let i 4 minutter. Pisk ægget sammen med melet og tilsæt mælken. Den kogte squash røres ned i og der krydderes.

Fyldet kommes i tærteformen og dækkes med revet ost. Bages ved 190 grader C. alm. ovn i 20 minutter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 14222 gange,
og udskrevet 526 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Missrefsgaard  -  2011-08-12 18:57:14
I bund og grund en god opskrift, synes dog der skal krydres meget mere end opskriften lyder på, ellers er den lidt tam i smagen :)men tror da ikke det er sidste gang jeg laver den, må bare være mere gavmild med krydderierne næste gang

Ditte  -  2010-07-31 15:25:10
Rigtig god - ½ tsk revet muskatnød i æggemassen og rigeligt med friske krydderurter i bunden - brugte persille og basilikum - så er den helt perfekt

Lotte  -  2009-08-03 20:22:29
Mmmm, lækkert. Lidt muskat og andre krydderier skader dog ikke...

Hege  -  2008-09-08 08:15:11
Mmmm - det smager fantastisk. Selv mand og børn som var meget skeptisk, måtte medgi' at det her smager sgu godt :)