EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Varm kartoffelsalat I

Antal:
Pers.
Ret : Salat - Salater

Ingrediens : Grøntsager / Grønsager

Indsendt : 2002-08-24

Overfør ingredinserne for Varm kartoffelsalat I til mealChaser indkøbsliste
Varm kartoffelsalat I 4 Varm kartoffelsalat I 1 Varm kartoffelsalat I 2 Varm kartoffelsalat I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Kogte kolde kartofler
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Forklaring:

Kartoflerne skæres i skiver. Løgene pilles, skæres i små stykker.

Løgene dampes i smørret. Tilsæt vand eller bouillon, eddike, sukker, salt og peber og lad det småkoge i 5 min.

Vend forsigtigt kartoflerne i og lad det hele få lidt varme.

Server evt den varme kartoffelsalat til et godt stykke skinke.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 4752 (1131 kcal)
KJ pr. Pers. 1188 (282 kcal)
Vægt ialt 1349 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 352 KJ (83 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.7 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.5 (70 stemmer)

Opskriften er vist 92731 gange,
og udskrevet 8160 gange.

Steen  -  0000-00-00 00:00:00
Vil blive meget surt

Bent  -  0000-00-00 00:00:00
brug kun 2-3 spsk. eddiken

Lizzi  -  0000-00-00 00:00:00
½ dl eddike og 3 tsk. sukker - så er den OK

lasse  -  0000-00-00 00:00:00
den er god.

Frede Krustensen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg lavede en stor portion af 4 glas kartofler og 4 dl bouillon 1 dl eddike og ca 2 spisesker sukker . - Den blev rigtig god

Frede Kristensen  -  0000-00-00 00:00:00
Rettelse

Inge  -  0000-00-00 00:00:00
brug 4 store chalotteløg, 2-3 spsk. hvidvinseddike + 1/2 dl hvidvin, 2 tsk. sukker og spis hamburgerryg med honey- dijonsennep til

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Vi fik altid røde pølser til varm kartoffelsalat, men frikadeller kan da også spises til

margit  -  2007-01-22 10:04:02
Den er fin og smager dejligt

vivi  -  2007-01-26 12:58:02
Her hos os er vi blevet meget begejstret for denne kartoffel salat. Jeg har printet den ud og gemt den, for den vil jeg helt klart lave mange gange endnu.

Uffe  -  2007-04-28 11:10:39
Rigtig god men gør som Lizzi

steen  -  2008-02-23 10:42:42
hviken slags boulion er der tale om

tonny autzen  -  2008-04-04 10:18:44
tak per den var skisme god

Lis & Ole  -  2008-10-09 07:04:53
Det er en rigtig god og nem kartoffelsalat. Den er let og uden al det fløde. Top karakter.

Poul Erik.  -  2009-08-29 12:43:52
Den er rigtig god, Især fordi der ikke skal fløde i, Velsmagende, ikke mindst med mørbrad bøffer til.- Husk lidt ekstra pebber.

Thomas  -  2009-11-27 15:56:13
Jeg dropper altid vand, fløde og bouillon, istedet bruger en hel kop sukker og en hel kop eddike, jeg ved godt at det ikke er lige sundt, men du får den perfekte syrlige smag. - Men igen det er smag og behag.

kenneth  -  2010-05-12 17:57:34
det er en kanon opskrift men ja som de andre skriver pas på eddikken

Conny  -  2010-12-25 23:51:12
Det bliver ikke surt, hvis det rette forhold i mellem eddike og sukker er der. 2 store løg i skiver klares i smør, 2-3 spsk. sukker tilsætts samt 3 spsk eddike, kogte kartofler i skver, og masser af salt og peber. - Og kun en 1-max 2 dl vand, for at jævne kartoflerne. Så bliver det gammeldags kartoffelsalat. Server med kogte røde pølser til. Skal både være surt og sødt sammen med de kogte kartofler, med masser af peber og salt

Lars  -  2011-01-22 19:50:17
prøv at tilsætte en tsk. karry, det giver både en fin farve og en pikant smag, og så med flækkede knækpølser, så mindes man 60èrne og 70 èrne, hvor pengene ikke var til mad som vi er vant til nu om stunder

Uffe Poulsen   -  2012-01-13 18:04:07
Glæder mig til imorgen der skal jeg prøve den. :-)

Benny Hansen  -  2012-12-19 12:56:44
Varm Kartoffelsalat fik både min kone og jeg samt alle i vores omgangskreds som Børn, med ituskårne Bayerske pølser for det meste i selve Retten, eller som tilbehør.

Ib  -  2013-02-03 17:13:47
Vi har lavet efter opskriften men den blev meger tynd.