EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Rejecoctail 01

Antal: 8 Pers.

Ret : Forretter

Ingrediens : Rejer

Indsendt : 2002-08-24

Rejecoctail 01 4 Rejecoctail 01 1 Rejecoctail 01 2 Rejecoctail 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.rejer
2 julesalat
2 spsk.friskhakket dild
 
 Dressing:
2 dl.creme fraiche 18%
1 dl.piskefløde
4 spsk.tomatketchup
3 tsk.sød chilisauce
1/4 tsk.groft salt
 
 Pynt:
 citronbåde
 dildkviste
 salatblade
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraichen og smag dressingen til. Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken kan fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden. Stiml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste. Servér rejecocktailen med lune flutes.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (28 stemmer)

Opskriften er vist 53871 gange,
og udskrevet 2738 gange.

julie  -  2011-03-25 19:48:30
lav nogen op skrifter til 5 pers

lærke  -  2010-03-02 21:00:24
Er det julesalat man skal bruge?

Michelle  -  2008-12-31 11:34:24
Lækker opskrift på dressing, men brugte dog ikke fløde:) Jeg servere altid min rejecoctail i to halve advocaddoere. Det gør altid lykke, og det ser flot ud på en anderledes måde.

Mette  -  2007-08-11 13:47:12
Fløden giver en super god cremet konsistens :-)

Ida  -  0000-00-00 00:00:00
Elsker virkelig denne opskrift så meget. Den er virkelig god.

  -  0000-00-00 00:00:00
man bør ikke bruge fløde