Italiensk madbrød

Italiensk madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
15 gram Gær, frisk
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
120 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pynt:
Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Gæren røres ud i lunkent vand. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles til hævning dækket med et klæde i et køligt rum ca. 3 timer.

Dejen slås ned. Dejen formes til et aflangt brød med lidt spidse ender. Efterhæves ca. 30 min.

Pensles med vand, drysses med mel og ridses på langs med en skarp kniv.

BAGETID:
Ca. 30 min. ved 225 grader på midterste ribbe.





karakterer:
Opskriften er vist 44125 gange,
og udskrevet 1161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9511 (2264 kcal)
KJ pr. Brød 9511 (2264 kcal)
Vægt ialt 1019 gram
Vægt pr. Brød 1019 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 933 KJ (222 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-28 13:26:06
Kan Bages på 180 grader varmluft i 35 min - laver altid 2 brød: dobbolt portion og fryser så det ene ned. Kan hæve natten over - så er der super morgenbrød