Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hårdkogt æg ( Hårdkogte æg )

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Grundopskrifter

Hovedingrediens : Æg

HønseÆgIndsendt :

Hårdkogt æg ( Hårdkogte æg ) 4 Hårdkogt æg ( Hårdkogte æg ) 1 Hårdkogt æg ( Hårdkogte æg ) 2 Hårdkogt æg ( Hårdkogte æg ) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Vandet bringes i kog.

Ægget lægges på en ske og puttes i gryden. Koger i ca. 10 minutter.

Det varme vand hældes af og koldt vand hældes over og æggene står ca. 10 minutter i vandet inden de pilles.

Tips:

10 minutter passer på M/L æg, kogetiden variere alt efter størrelse.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (448 stemmer)

Opskriften er vist 375191 gange,
og udskrevet 674 gange.


Energi:
KJ total 2499 (595 kcal)
KJ pr. Pers. 416 (99 kcal)
Vægt ialt 420 gram
Vægt pr. Pers. 70 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 595 KJ (141 kcal)
Protein 12.6 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu