Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Borgmesterstang

Antal: 1 Portion

Ret : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelIndsendt :


Ingredienser:
 Dej:
1/2 portionaf følgende wienerbrødsdej:
 
50 g.gær
2 dl.håndvarm mælk
100 g.smør eller margarine
1 æg
1/8 tsk.salt
2 spsk.sukker
1 tsk.kardemomme
500 g.hvedemel
 
 indrulning:
150 g.koldt smør eller margarine
 
 Fyld:
100 g.marcipan
4 spsk.sukker
1 tsk.Vanila
1 æggehvide
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 hakkede mandler
 


Opskrift:

Dejen rulles ud til en aflang flade 24 cm bred og 2 mm tyk. Dejen deles på langs i 3 lige brede strimler. Marcipanen røres blød med æggehvide, sukker og Vanila og smøres på dejstrimlerne. Dejen foldes sammen om fyldet. Strimlerne flettes sammen og hæver 1/2 time på smurt plade. Dejen pensles, drysses med hakkede mandler og stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 20 min. ved 225 gr.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25563 gange,
og udskrevet 659 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Finn  -  2016-03-01 21:50:05
mangelfuld opskrift. Ingen forklaring på fremstilling af dejen eller hvordan margarinen skal rulles ind i dejen. Hvad gør den der er ubekendt med fremstilling af wienerbrød. ???

erling  -  2015-03-28 19:01:29
hvor bruger man 150gr. smør til indrulningen

erik  -  2013-12-14 14:31:24
jeg har ikke prøvet at bage før og mangler lidt mere vejledning og beskrivelse af fremgangsmåde

betina  -  2010-02-04 21:15:09
der står 150g smør eller margarine hvornår skal det indrulles i dejen.. er det når man ruller den ud første gang.