EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Borgmesterstang

Antal: 1 Portion

Ret : Kager

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2002-08-18


Ingredienser:
 Dej:
1/2 portionaf følgende wienerbrødsdej:
 
50 g.gær
2 dl.håndvarm mælk
100 g.smør eller margarine
1 æg
1/8 tsk.salt
2 spsk.sukker
1 tsk.kardemomme
500 g.hvedemel
 
 indrulning:
150 g.koldt smør eller margarine
 
 Fyld:
100 g.marcipan
4 spsk.sukker
1 tsk.Vanila
1 æggehvide
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 hakkede mandler
 
Forklaring:

Dejen rulles ud til en aflang flade 24 cm bred og 2 mm tyk. Dejen deles på langs i 3 lige brede strimler. Marcipanen røres blød med æggehvide, sukker og Vanila og smøres på dejstrimlerne. Dejen foldes sammen om fyldet. Strimlerne flettes sammen og hæver 1/2 time på smurt plade. Dejen pensles, drysses med hakkede mandler og stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 20 min. ved 225 gr.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7 (4 stemmer)

Opskriften er vist 20028 gange,
og udskrevet 627 gange.

betina  -  2010-02-04 21:15:09
der står 150g smør eller margarine hvornår skal det indrulles i dejen.. er det når man ruller den ud første gang.

erik  -  2013-12-14 14:31:24
jeg har ikke prøvet at bage før og mangler lidt mere vejledning og beskrivelse af fremgangsmåde