Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squashkage (fedtfattig)

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashFedtfattig opskrift

Indsendt :

Squashkage (fedtfattig) 4 Squashkage (fedtfattig) 1 Squashkage (fedtfattig) 2 Squashkage (fedtfattig) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram


Opskrift:

Æg, sukker og vanillesukker piskes.
Revet squash og de øvrige ingredienser blandes i efterfølgende.

Bages i en lille bradepande ca 23x33 cm ved 175 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (47 stemmer)

Opskriften er vist 96532 gange,
og udskrevet 5449 gange.


Energi:
KJ total 10800 (2571 kcal)
KJ pr. Pers. 900 (214 kcal)
Vægt ialt 1042 gram
Vægt pr. Pers. 86 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1036 KJ (246 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 43.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Christina  -  2013-12-06 19:16:16
Den er bare god!! :) Vi har lige taget den ud af ovnen, og mums... Jeg puttede kun 3 spsk olie i og en knivspids kardemomme i - Det balancerer meget godt med smagen, og smager som sagt fantastisk!

Louise  -  2012-10-24 14:22:04
det er første gang jeg laver squashkage, nemt og utrolig lækkert! jeg har dog puttet nogler chokoladestykker i for den behøvede ikke være så fedtfattig :)

holm  -  2012-09-08 14:50:20
kender i en hvor der ikke er så meget sukker i?

Gibber.  -  2012-07-12 17:20:19
Er den velegnet til at fryse ??

Natascha  -  2012-06-11 23:46:53
Tror i man kan bruge dejen til muffins ?

Natascha  -  2012-06-10 21:56:56
Nogen der ved eller tror at man kan bruge denne opskrift til muffins, hvis jeg kommer det i muffinsforme om det ville blive godt :-)

henriette  -  2009-08-19 22:36:36
Super lækker kage, brugte gulerod i stedet for rosiner og appelsinskræl

Henriette  -  2009-08-19 16:15:28
den vil jeg da prøve at lave i aften.. glæder mig

alex   -  2008-11-18 18:19:45
jaér Svensen!. En halv squash er halvdelen af den hele squash .. tsssssk

Josephine  -  2008-08-08 17:27:20
Lækker og luftig kage, med en udsøgt sprød top.

Dorthe  -  2007-09-03 08:54:48
Mega god kage! jeg brugte 50 g rosiner + 50 g mørk hakket chokolade...

Anni  -  2007-08-29 11:33:56
halvdelen af melet kan, med held, udskiftes med grahamsmel

www.ligevaegten.dk  -  2007-04-09 13:11:25
husk når der kommer mange squash igen at rive squash og kom i fryseren i poser med 3 dl i hver - i øvrigt kan du hver måned finde månedens opskrift på min hjemmeside

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen på billedet er bagt i en lille bradepande 23x33 cm og blev 2½ cm hø´j

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Super god - men bradepanden skal være mindre end den til ovnen - måske ½ størrelse. Jeg brugte ca. 3 dl. fint revet squash

Svendsen  -  0000-00-00 00:00:00
½ squash - hvor meget er det? Jeg bagte den med en mellem squash og den blev lige så flad som en pandekage. Men smagte godt. Så jeg vil gerne vide mængden.

nichlas  -  0000-00-00 00:00:00
super god fedtfattig kage er også god med gulerod i

vera klinke  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at udskifte rosinerne med 1 ds. ananas

  -  0000-00-00 00:00:00
udskift evt. olien med A38 0,1%

Rie  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at udskifte rosinerne med soltørrede tranebær

Britta Wittenkamp  -  0000-00-00 00:00:00
hvis man ikke kan li' rosiner kan man bruge fint revet gulerod

Herdis Mikkelsen  -  0000-00-00 00:00:00
God og tilpas fugtig i konsistens. Kan med fordel tilføjes et "skvat" appelsinjuice.

Line Agergaard  -  0000-00-00 00:00:00
Super god og svampet kage

Fedtfattig  -  0000-00-00 00:00:00
god,nem squashkage