Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Farserede squash med tomatsalsa og ris

Antal: 2 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashOprindelsesland : Tyrkiet - Tyrkisk - Tyrkiske

Indsendt :

Farserede squash med tomatsalsa og ris 4 Farserede squash med tomatsalsa og ris 1 Farserede squash med tomatsalsa og ris 2 Farserede squash med tomatsalsa og ris 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hakket skinkekød
1 mellemstorsquash
½ løg
1 fedhvidløg
1 æg
 lidt rasp
1 tsk.oregano
 lidt mælk
 evt. ½ rød chili
 
2 spsk.revet ost
 
 Tomatsalsa:
2 tomater
½ agurk
½ løg
 olivenolie
 salt
 peber
 saft af ½ lime
 


Opskrift:

Del squashen på langs og udhul den ved hjælp af en ske eller en lille kniv. Gem en håndfuld af squashkødet og hak det fint, resten smides ud.

Rør det hakkede skinkekød med lidt salt, derefter tilsættes det hakkede squashkød, lidt mælk,æg, en smule rasp, finthakket løg og hvidløg, krydderier samt evt. chili.

Fordel farsen i de udhulede squash og drys med revet ost. Bag dem i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

Tomatsalsa:
Fjern kernerne fra både agurk og tomater og skær begge dele i meget små tern. Rør dem sammen med hakket løg, olivenolie, limesaft samt salt og peber.

De farserede squash serveres med tomatsalsa og kogte ris.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (20 stemmer)

Opskriften er vist 64778 gange,
og udskrevet 3830 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


JH  -  2012-09-16 16:28:10
Det smager nu allerbedst med svinekød.

Lissy  -  2009-09-08 17:05:07
En eftersøgte sovs til risene. Du kan lave en bund af flåede tomater og løg, kommes i et ovnfast fad, herpå sætter du de fyldte squash og når retten er færdigstegt i ovnen, har du også sovsen til dine ris. Velbekomme.

Bjarne  -  2009-08-07 12:22:31
Ja man skal bruge oksekød, men ikke halal slagtet da denne måde at slagte på er dyrplageri..!!!!

Zeynep  -  2008-09-04 22:58:58
Til j. Det passer at der også er nogle der ikke er muslim i Tyrkiet, men alligevel bruger man ikke svinekød i Tyrkiet, fordi de fleste er muslim.

Aase  -  2008-08-24 16:35:54
Jeg kan ikke forstå der bruges så meget energi på at bedømme om det er korrekt at bruge svinekød! Der står jo bare at oprindelesland er Tyrkiet. Opskrifter er da bare til som vejledning, alle har ret at ændre på det der står. Hilsen en gammel fåreavler, der elsker både tyrkisk mad og især lam. (O:

j  -  2008-03-18 10:29:29
jo faktisk er der nogle fre tyrkiet som ikke er muslimer P.S ser lækert ud

Lis  -  2008-02-28 20:54:55
Man bruger under ingen omstændigheder skinkekød i tyrkisk mad. Prøv i stedet med lammekød.

selma  -  2007-11-27 22:10:39
jeg laver selv denne mad men bruger selvfølelig oksekød da jeg er muslim. Da maden er anført under kategori Tyrkiet så mener jeg ikke at der er noget sammenhæng i det at man bruger skinkekød her. Tyrkiske mad laves ikke af skinke.

inger  -  2007-10-26 05:50:11
-konon godt,men brug oskefars i stedet for svinefars

Esben  -  2007-08-26 16:58:15
rigtig god

Pia  -  2007-07-12 19:22:06
Da vi er fire i familien brugte jeg 500 g kød og alt squashkødet. Jeg farserede også et par halve peberfrugter og resten af farsen stegte jeg små kødboller af

Süleyman  -  2007-06-14 10:40:09
er enige med dig mustafa.. min mor laver denne opskrift tit, elsker det virkelig, men min mors er med oksekød.. (muslim)

tyrker!!  -  2007-02-17 16:59:21
du har ret mustafa!! :D

Mustafa  -  2007-01-25 20:42:37
Der findes ikke tyrkiske retter med svinekød.Den der har lagt opskriften ind er vist MEGET forvirret.Har aldrig hørt om ovenstående ret???

Iben  -  0000-00-00 00:00:00
jeg studsede også over skinken!! man bruger mest lammekød i Tyrkiet eller oksekød

Ali  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor er der blevet brugt skinkekød. Tyrkisk mad og skinkekød, det hænger vist ik' sammen. Hmmm!

sille  -  0000-00-00 00:00:00
Syntes den smager meget bedre med hakket oksekød, steden for skinke

heidi  -  0000-00-00 00:00:00
prøv evt en tomatsauce el. rist risene i lidt olie med krydderier, så er de knap så kedlige...

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg savnede lidt sauce til risen, nogen forslag ?

Katharina  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte bacon og flåede tomater i stedet for skinkekød, æg og rasp således at det ikke blev til en fars, men en super lækker fyldblanding der er lige til at hælde i. Kan klart anbefales :)

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Man bruger ikke skinkekød i Tyrkiet.

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Kan anbefales

Bente  -  0000-00-00 00:00:00
Kan anbefales