Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rødvinsauce

Antal: 1 Portion

Ret : Saucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus

RødvinIndsendt :


Ingredienser:
25 g.margarine
1 lilleløg
2 stilkefrisk timian
100 g.champignon
1 spsk.rødvinseddike
1 dl.rødvin
3 dl.bouillon eller fløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hak løget fint, og svits det i margarinen sammen med det hakkede timian. Tilsæt de skivede champignon og lad det simre lidt endnu.

Nu tilsættes rødvinseddiken, og dette koges ind. Herefter tilsættes rødvinen, og dette koges ind til det halve.

Man kan nu vælge at basere sovsen på fløde eller på en grundsovs. Fløde giver altid et hæderligt resultat men det bliver en meget fed sovs. Grundsovs, i form af bouillon eller fond, kan give en rigtig lækker sovs. Her er det dog vigtigt at der er god smag i suppen. Suppen tilsættes til gryden, og der smages til med salt og peber. Der kan hvis det er nødvendigt jævnes med en meljævning.

Men husk:
Rødvinssauce må ikke være for tyk! PS. Kraft fra en grydestegt culotte, eller roastbeef kan give en udmærket bouillon.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 26501 gange,
og udskrevet 984 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Ask  -  2007-04-12 09:18:03
Brugte 1/2 boullion, 1/2 fløde - Super.