Krydderbrød (mikroovn)

Krydderbrød (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.mel, sigtet
100 g.sukker
1 tsk.anisfrø, knust
1 tsk.kanel
50 g.smør
2 dl.mælk
100 g.honning
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Kageformen fores med smurt pergamentpapir.

Mel, sukker, anisfrø, kanel og bagepulver kommes i en stor skål.

Smørret smeltes i 45 sekunder 100%.

Mælken varmes 1 minut ved 100%, og honning og det smeltede smør tilsættes.

Hæld den flydende blanding i melet og bland hurtigt. Hæld dejen i kageformen.

Bages 6 minutter ved 100%.

Lad brødet hvile 5 minutter, før det vendes ud af formen.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%





karakterer:
Opskriften er vist 16477 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu