Oksebov med peberkorn

Oksebov med peberkorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :
Oksebov med peberkorn, billede 4 Oksebov med peberkorn, billede 1 Oksebov med peberkorn, billede 2 Oksebov med peberkorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1250 g.oksebov
1 spsk.syltede peberkorn
50 g.margarine
 salt
 vand
 
 Sauce:
1 dl.cremefraiche 38%
 meljævning
 kulør
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Hak peberkornene. Vend kødstykket i peberkornene og tryk dem i kødet.

Smelt fedtstoffet gyldent og brun kødstykket heri på alle sider. Hæld vand ved ca. 1 l. og tilsæt salt. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 3 time. Vend kødet af og til.

Tag det færdigstegt kød op og hold det varmt.

Tilsæt cremefraiche til stegeskyen og bring det i kog. Jævn skyen let og giv den evt. et par dråber kulør. Sovsen skal være ret lys.

Skær kødet fra benet og skær det i skiver.

Server kødet med sovsen og små pillede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 41752 gange,
og udskrevet 667 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-04 10:15:54
Smager godt, men alligevel lit kede.

  -   2010-04-23 16:27:49
Rimeligt kedeligt at der står en liter vand, når der menes 1 dl. vand....

  -   2007-02-16 12:42:13
En rigtig god og dejlig ret. Det er dog vigtigt at kødet er af god kvalitet da retten primært består af kød.