Lobescoves

Lobescoves, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.oksekød i tern, tykkam eller lign.
1 løg i tern
1 laurbærblad
 salt
 peber
400 g.kartofler i tern
4 dl.oksebouillon
½ pottefinthakket purløg
50 g.koldt smør i tern
 evt. syltede rødbeder og frisk rugbrød
 
Opskrift:
Kødet gives et kort opkog og skylles med koldt vand. Sættes over i ny gryde og der hældes bouillon, laurbær, løg og peber i. Koges ved svag varme i ca. 35 minutter hvorefter kartoffelternene tilsættes. Det hele koges mørt og smages til med salt og peber. Inden servering drysses med purløg og der fordeles koldt smør over retten.





karakterer:
Opskriften er vist 33101 gange,
og udskrevet 405 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-08 18:05:52
Jeg var lidt forvirret omkring tilberedning af tykkammen, jeg forstår det således: Skær kød i tern sæt kød i vand bring vand i kog lad det koge og skumme i 2-3 minutter fisk kødet op af vandet og put det over i en gryde med koldt vand fisk kødet op af det kolde vand og put det over i en gryde med bouillon Det virker bare lidt underligt synes jeg, og mister man så ikke noget af den gode smag når man koger det af sådan og skyller det bagefter?

  -   2009-02-05 15:58:20
Hej! Jeg bor i England og kan fortaelle, at lobescoves er en soemandsret der stammer fra Liverpool. I oevrigt kalder vi folk fra Liverpool, 'Scousers'! Her tilfoejes ogsaa guleroedder og selleri sammen med kartoflerne.