Thai salat med sauté af oksekød og chili

Thai salat med sauté af oksekød og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.oksemørbrad eller okseinderlår i strimler
1 rødløg, snittet
1-2 chili, fint snittede
1 fedhvidløg, fint snittet
1 spsk.østers sauce
1 spsk.soya
 lidt bønne spirer
6 bladeromain salat, rensede
 olie til stegning
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande eller wok og steg kødet i 1 minut. Tilsæt rødløg, hvidløg og chili og lad det stege yderligere i 2 minutter. Kom bønne spirer, østers sauce og soya henover og lad det koge igennem. 2. Tag det fra varmen og anret på sprøde blade af Romain salat. Server evt. med kogte ris eller glas nudler.





karakterer:
Opskriften er vist 16830 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu