Skildpadde-is

Skildpadde-is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-8 Toms skildpadder
1 l.vaniljeis
 
Opskrift:
IS MED SKILDPADDESTYKKER:
Tø vaniljeisen en smule op. Hak skildpadderne i stykker på en tallerken - så du får al cremen med. Brug 6 eller 8 skildpadder alt efter, hvor megen skildpadde-smag, du vil ha'. Rør stykkerne i isen.

IS RØRT MED SMELTEDE SKILDPADDER:
Tø vaniljeisen en smule op. Smelt skildpadderne i en skål over vandbad. Rør de smeltede skildpadder i isen og. endnu mere

Begge istyper kan spises med det samme, men kan også fryses igen.





karakterer:
Opskriften er vist 21924 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-12 08:45:49
Man må ikke fryse noget ned igen der har været frosset...:)

  -   2005-01-01 01:01:01
min familie var vilde.. uhm !!!