Græsk Farsbrød (Mikroovn)

Græsk Farsbrød (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød eller skinkekød
1 dl.rasp
1 tsk.salt
 lidt peber
1 heltæg
 
 Fyld:
125 g.Feta ost i tern
1 dl.hakket persille
1 spsk.olie
 Groft kværnet peber
 
Opskrift:
Ælt kød, rasp, salt, peber og æg sammen til en fast fars. Bred farsen ud til 30 x 22 cm på et stykke bagepapir. Fordel den hakkede persille over farsen og dernæst osten. Rul farsen sammen som en roulade ved hjælp af bagepapiret. Klap enderne til så osten ikke løber ud. Pensel farsbrødet med lidt olie og drys med groftkværnet peber. Læg brødet i et ildfast fad. Stil fadet på metalrist midt i ovnen og bag ved kombination grill+ 440 Watt mikrobølger i 18-20 min. Bliver brødet for mørkt stilles fadet ned på glastallerkenen. Spises med tomatsalat og flute.





karakterer:
Opskriften er vist 21628 gange,
og udskrevet 712 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-07 11:00:21
Æv, denne opskrift er jo også til kombi- og ikke microovn!

  -   2005-01-01 01:01:01
uhm, bare lækker