Kanelis
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker tykt.
Bræk kanelstængerne i mindre stykker, kom dem i mælken, der varmes op til kogepunktet og trækker i 4-5 min. Tag kanelstængerne op og pisk lidt af den varme mælk med æggeblommerne. Hæld det hele tilbage i gryden, og pisk cremen tyk over svag varme, men lad den ikke koge. Sigt cremen ned i en skål, afkøl og bland den med den letpiskede fløde, og sæt derefter cremen i fryseren, til den er halvfrossen. Tag cremen ud, pisk den igennem, sæt den tilbage i fryseren og gentag denne proces, når isen igen er halvfrossen. Frys isen færdig, men flyt den over i køleskabet ½ time før serveringen, så den er nem at forme til kugler. Server med Fordrukne blommer. Tips: Se opskrift på fordrukne blommer her. |
|
Opskriften er vist 18119 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Simon. - 2010-04-26 09:11:12 Er der en der kan forklare mig hvad fordrukne blommer er ??? Vil jo gerne følge opskriften. tp - 2005-01-01 01:01:01 ikke så kraftig kanelsmag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne