Sørens gullaschsuppe på kødfars

Sørens gullaschsuppe på kødfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
1 spsk.smør/margarine
1-2 tsk.paprika
3 spsk.tomatpure
1 ds.hakkede tomater
0.5 peberfrugt i terninger
5 dl.bouillon
200 g.hakket oksekød
3 kartofler i terninger
5 dl.sødmælk
 salt
 peber
 hakket persille
 
Opskrift:
Pil og hak løgene og steg dem i smør i en stor gryde. Strø paprika over. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og bouillon. Lad det koge op. Kom det hakkede kød i lidt af gangen. Rør godt så det smulder. Tilsæt kartofler og peberfrugt. Kog i ca. 15 min. til kartoflerne er møre. Tilsæt mælk og smag til med salt og peber.

Suppen serveres rygende varm med rigeligt hakket persille drysset over.





karakterer:
Opskriften er vist 21080 gange,
og udskrevet 742 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-21 19:01:50
Hyggelig og hurtig suppe. Selv det unge mennesker i familien kunne lide den. Har man problemer med at kalde den gullaschsuppe, kan man jo kalde den husmandsgullaschsuppe.

  -   2012-12-23 05:34:32
Man kan da ikke lave Gullaschsuppe på kødfars/hakket kød. En Gullasch laves af tern af oksekød. Alt andet kan ikke være berettiget til at bære betegnelsen Gullasch! Og Tomat/pure hører ikke hjemme i en Gullasch, Men det er sikkert en helt fin suppe af en eller anden art...