Sild i folie med champignons og urter

Sild i folie med champignons og urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 sildefileter
6 skalotteløg
200 g.champignon
 smør
 citron
 
 Urter:
 basilikum
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene hakkes og brunes let, de skivede champignons tilsættes og svitses, til væden er fordampet. Dryp med lidt citronsaft, og tilsæt 4-5 spsk hakkede urter, og smag til med salt og peber. 4 stykker folie smøres, og 4 sildefileter lægges herpå med skindsiden mod folien. Svampeblandingen fordeles på fiskene, der dækkes med de resterende sild - denne gang med skindsiden op. Læg evt. en klat smør i hver pakke, og fold folien sammen. Pakkerne lægges i et fad og sættes i ovnen ved 190 grader, til silden er gennemkogt, ca. 20-30 minutter. Folien foldes ned omkring silden, og der gives pillekartofler, citronbåde og smeltet smør til.

Foliepakkerne kan også tilberedes på grillen - fisken er færdig, når rygbenet let kan trækkes ud. Pas på at folde folien omhyggeligt, så væden ikke løber ud.





karakterer:
Opskriften er vist 8685 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu