Mørbrad- og rejespid

Mørbrad- og rejespid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
12 rejer med skal, dybfrosne
1 rød peberfrugt
12 Laurbærblade
 
 Marinade:
2 fedhvidløg
2.5 dl.rødvin
1 tsk.oregano
1 knsp.salt
1 spsk.Rødvinseddike
1 spsk.tomatketchup
1 spsk.Worcestershire sauce
 
Opskrift:
Pil og knus hvidløget og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Fjern hinderne fra mørbraden, skær den i stykker 4 x 4 cm og kom dem i marinaden. Bland og lad det stå koldt 2-3 timer.

Skær peberfrugten i store terninger og dup rejerne fri for væde - de skal ikke pilles. tag kødet op af marinaden og sæt dem på spid skiftevis med rejer, peberfrugt og laurbærblade. Lægges på grillen i 10-12 min, vendes jævnligt og pensles med marinaden under stegningen.





karakterer:
Opskriften er vist 8369 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu