Kogt bov med karrysauce

Kogt bov med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinebov
 vand
1 bouillonterning
0.25 tsk.salt
 
 Karrysauce:
25 g.margarine
1-2 tsk.karry
1 hakket løg
1 revet æble
2 spsk.hvedemel
4 dl.lys suppe
 salt
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Svinebov dækkes med kogende vand, tilsat 1 bouillonterning og 1/4 tsk. salt. Kogetid: ca. 1 time. Bovstykket kan også letsprænges. Kødet koges da i vand uden salt. Kødet skæres i skiver og anrettes med løse ris og karrysauce.

Karrysauce:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 9568 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-28 19:02:39
Denne ret kan vi kun anbefales! den smager især lækkert med gulerodssalat til! ;-)

  -   2010-12-28 19:00:57
det er en super god ret kan kun anbefales! -smager lækkert med gulerodssalat. ;-)