Friisenborgkage

Friisenborgkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
175 g.margarine
175 g.sukker
2 æg
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 tsk.vaniljesukker
0.5 dl.mælk
 
 Fyld:
175 g.æbler (2 stk.)
75 g.rosiner
 
Opskrift:
Rørt dej:
margarinen røres blød. Sukkeret drysses i. Hele æg tilsættes, ét ad gangen. Mel, bagepulver og vaniljesukker sigtes sammen og blandes i. Mælken røres i til sidst. Æblerne skrælles og deles. Kærnehuset skæres bort. Æblerne skæres i småstykker, der blandes i dejen sammen med rosinerne. Dejen fyldes i en smurt 1 1/2 l sandkageform, der sættes i kold ovn.

Bagetid:
ca. 1 time ved 185 gr.





karakterer:
Opskriften er vist 6960 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu