Dyreryg med pasta salat og Pesto mayonnaise

Dyreryg med pasta salat og Pesto mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-800 g.kold Dyreryg i tynde skiver
150 g.pasta skruer
1 terninggrøntsags bouillon
2 spsk.olivenolie
3 dl.skyllede spæde blade spinat
300 g.broccoli i så buketter
3 stk.gulerødder i stave
1 stk.lille squash i tynde skiver
 
 Mayonnaise
1 æggeblomme
1 tsk.fransk sennep
1 spsk.lys vineddike
1-2 fedknust hvidløg
2 dl.vindruekerne olie
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.merian
½ dl.reven parmesanost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pastaen koges 12-14 minutter i vand sammen med bouillon terning og olivenolie. Vandet hældes fra og pastaen afkøles. Spinat blade lægges i bunden af et fad, hvorpå de resterende grøntsager, samt den afkølede pasta, anrettes på fadet sammen med tynde skiver dyreryg.

Pesto mayonnaise:
Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg blendes kort sammen. Olien tilsættes først dråbevis, siden i en tynd stråle, medens den blendes. Derefter tilsættes basilikum og merian. Hvis saucen er for tyk, spædes med en smule vand. Den revne parmesanost vendes i og saucen smages til med salt og peber.

Hertil serveres lun flutes eller grovbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 24812 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-19 22:56:37
rigtig god ret, dog blander jeg krydderurterne sammen uden hj.lavet majornæse. Smager godt alligevel, blandet med en skvat hvidvin, så er den ikke så fed, og kan spises til næsten alt. Blandet med andet, eller ovenpå et stykke rugbrød med torskerogn.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er ikke kun pasta salat