Lammekoteletter med tyrkiske ris

Lammekoteletter med tyrkiske ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.lammekrone
 salt
 peber
 evt. hvidløg
Opskrift:
I England steger de lammekronen i ovnen og skærer den ud i tykke skiver som koteletter, så der er to ben ved hver kotelet.

Gnid kødet med salt og peber og evt. hvidløg. Læg det i en lille bradepande og sæt det i ovnen 40-45 min. ved 180 grader.

Pak kødet i alufolie og lad det trække 10-15 min.

Server med Tyrkiske ris.





karakterer:
Opskriften er vist 15710 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-12 09:38:50
der er jo ikke nogen opskrift på de tyrkiske ris?!?!

  -   2008-03-26 12:44:17
hvor mange personer er det til