Laksesteak med varm kartoffelsalat

Laksesteak med varm kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Laksesteak
 Olie
 Citronpeber
 
 Kartoflesalat:
2 kg.Kartofler
4 Forårsløg
1 Rødløg
 Sennep
 Vineddike
 Salt
 Peber
 Olie
 
Opskrift:
Laksen:
Skyl laksesteaken og pensel den med olie og drys den med citronpeber. Laksen skal steges få minutter på indirekte, hvorefter den ligges på direkte i kort tid.

Varm kartoffelsalat:
Start med at koge kartoflerne, Pil dem og skær dem i skiver. Snit forårsløgene og rødløg. Bring 3 spsk. fuld olie i kog og svits forårsløg og rødløg. Smag til med sennep, salt & peber og vineddike. Derefter vendes kartoflerne i den varme marinade, og kartoffelsalaten stilles på indirekte mens laksesteakene steges.

Servering:
Pres frisk citron over laksesteaksen inden de serveres. Og server evt. et par friske cherrytomater til.

Tips:

Hvis du har frisk persille i haven, giver det en god smag i kartoffelsalaten eller som pynt. Kartoffelsalaten smager ekstra godt med nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 22072 gange,
og udskrevet 898 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-23 18:14:11
hvor lang tid skal kartoflerne ca. have på indirekte varme

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis du har en kuglegrill, kan du stege direkte og indirekte

  -   2005-01-01 01:01:01
Diretkte = Lige over gløderne

  -   2005-01-01 01:01:01
Indirekte,direkte hvordan forstås det?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad betyder det at stege "på indirekte" ??