Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mørbrad/levergryde

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Fryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Mads1973

Indsendt :


Ingredienser:
300 g.kyllingelever
1 svinemørbrad
500 g.champignon
3 store løg
3 dl.rødvin
2 dl.vand
2 dl.madlavningsfløde
2 svineboullion
 Persille
 Blåskimmelost
 Salt
 Peber
 Meljævning
 Kulør
 


Opskrift:

Mørbraden afpudses og skæres i passende tern
Kyllingeleveren renses og skæres i passende stykker
Løgene skæres i halve ringe
Champignon skæres i kvarte
Kød og grøntsager brunes hver for sig i en stor stegegryde, hvorefter det tages op
Rødvin får lov til at reducere til ca. 1½ dl.
Kød og grøntsager tilbage i gryden
Vand, boullion, persille, salt og peber tilsættes. Retten får lov til at simre i 45 min.
Fløde tilsættes, simrer 10 min.
Jævnes efter behov, brug evt. kulør.
Retten smages til med blåskimmelost, salt og peber

Serveringsforslag:
Serveres med ris eller kartoffelmos og asier eller drueagurk – hertil en råkostsalat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 633 gange,
og udskrevet 23 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu