Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs 4 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs 1 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs 2 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet
 
 Sovs:
25 g.smør
1.5 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
2.5 dl.piskefløde
40 g.revet peberrod
 


Opskrift:

Helleflynderfilet del i portionsstykker løgges i en pande smurt med lidt smør eller olie. Krydr med salt og hæld lidt vand ved. Dampes ca 10 minutter til kødet er fast og hvidt.

Sovs:
Smørret smeltes i en lille gryde, hvedemel drysses over og det røres sammen. Mælk og fløde tilsættes lidt efter lidt, og sovsen koges op. Lige inden servering tilsættes den revede peberrod.

Serveres med små kogte kartofler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 850 gange,
og udskrevet 2 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu