Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Ris A'lamande ala Oxbøll

Antal: 4 Pers.

Ret : Kold Dessert

Indsendt af : Søren O.

Indsendt :


Ingredienser:
200 g.Grødris
2 dl.Vand
1 l.mælk
1 Tahiti vanilje stang el. 2 alm. Vaniljestænger
4 dl.Piskefløde
150 g.Mandler
 Rom essens el. Mørk rom
 


Opskrift:

Kog ris og vand et par minutter, skrsb kernerne ud at vaniljestangen, hæld mælken i og den tomme vaniljestang, bring langsomt i kog og kog til grøden er tilpas fast (husk den sætter sig når den bliver kold)
Sæt grøden på køl
Når grøden er kold, smuttes mandlerne.
Hak mandlerne, ikke for fint
Rør mandler, vaniljekorn og en 1/2 tsk rom i den kolde grød.
Smag til med sukker.
Pisk fløden, vend forsigtigt lidt grød i den piskede fløde. Kom fløden (Gem en smule) over i grøden og vend forsigtigt det hele sammen.
Smag til med vanilje, sukker og evt. mere fløde og rom.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 139 gange,
og udskrevet 0 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu