Hurtig nem roulade

Hurtig nem roulade , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Ladegaard

Indsendt :     

Ingredienser:
4 æg
100 g.sukker
60 g.hvedemel
35 g.kartoffelmel
1 spsk.vand
1 tsk.bagepulver
 
 Lidt sukker til drysning
 Syltetøj efter smag
 
Opskrift:
Æggene deles, og blommerne piskes med sukkeret. Mel, kartoffelmel, vand og bagepulver røres i. Hvidere piskes stive, og vendes forsigtigt i dejen, der hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen fordeles så den kommer godt ud i hjørnerne. Bages ved 220 grader (alm. ovn) i 7-8 minutter. Den skal være gylden, men hold øje med at den ikke bliver sort.

Når den er bagt tages den ud af ovnen, og vendes ud på et nyt stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Den smøres med det ønskede syltetøj (syrligt syltetøj er en fordel), og rulles med det samme. Rouladen rulles lettest ved at bruge det bagepapir den ligger på, til at rulle med. Til sidst pakkes rouladen ind i bagepapiret, mens den køler helt af.

Rouladen kan evt pyntes med glasur, fløde eller friske frugter hvis det skal være lidt festligt.





karakterer:
Opskriften er vist 5837 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-30 15:13:32
Når syltetøjet smøres på, smøres ca 2/3 af den ende der rulles fra, ellers ruller man det sidste af fyldet ud, når rouladen rulles sammen.