Røget sværdfisk og pasta med grønne asparges

Røget sværdfisk og pasta med grønne asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.god pasta
250 g.grønne asparges, skrællet og i skåret i stykker á 2 cm. længde.
2 bagekartofler skåret i strimler
2 spsk.frisk merian
100 g.parmesan ost, frisk revet
400 g.røget sværdfisk i strimler
 Olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Kog pastaen "al dénte" i en gryde med kogende, letsaltet vand.

Varm olien i en tykbundet pande og rist asparges og kartofler til de er gyldne og gennemvarme. Den friskkogte pasta vendes i, sammen med merian, salt og peber. Kom frisk revet parmesan ost over retten.

Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 7948 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu