Røget sværdfisk med bønner

Røget sværdfisk med bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.røget sværdfisk i strimler
400 g.store hvide bønner
2 løg, snittede
2 fedhvidløg, snittede
2 tsk.tomatpuré
6 tomater, delt i kvarte
6 stænkgrøn tabasco
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Læg bønnerne i blød, i rigeligt vand natten over. Varm olien i en stor tykbundet gryde og sauter løgene, tilsæt hvidløg og tomatpure, lad det lige brænde af og tilsæt så bønner og en kop vand.

Lad det simre under låg i 20 minutter, tilsæt tabasco, tomatstykker og 1 kop vand mere, og lad det simre i 20 - 30 minutter, smag til med salt og peber.

Anrettes på 4 tallerkner sammen med den skivede røget sværdfisk.





karakterer:
Opskriften er vist 6533 gange,
og udskrevet 124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu